DESPRE NOI

...tehnicieni, electricieni şi montatori specializaţi în Germania care vor lucra la preţuri de România vă vor sta la dispoziţie pentru orice tip de montaj panouri fotovoltaice. Green Seiro are la dispoziţie toate echipamentele necesare pentru a realiza orice tip de montaj. Obişnuiţi cu standardele vestice de lucru, experţii noştrii au întotdeauna ce le trebuie şi sunt gata să acţioneze rapid.

Montaj durabil și de înaltă calitate pentru sursele de energie regenerabilă care nu vă costă nimic.
Numai de la Green Seiro.

Ce înseamnă Green Seiro? Compania Green Seiro este înființată în anul 2013, de o echipa tânără si dinamică, dornică să ducă mai departe experiența acumulată în cadrul unei firme Germane deschisă în Romania în anul 2007 care după 5 ani de muncă în domeniul energiei regenerabile a fost preluată în întregime de catre compania noastră, chiar de unul din angajații fostei firme, unind astfel tot personalul calificat în domeniu, cu dorința de a oferii clienților săi posibilitatea unui venit lunar sau chiar a unei pensii suplimentare, având în vedere experiența în acest domeniu a întregii echipe formată din consultanți, tehnicieni și electricieni specializați la unul dintre cei mai mari producători de structură metalică din Germania, care în prezent este și unul dintre principalii noștrii parteneri. Scopul nostru este de a vă sprijini, atât în procesul de bătut stalpi, gaurire și forare, proiectare și executie, precum și în montajul panourilor solare fotovoltaice care se adaptează permanent cerințelor pieței.

MONTAJ PANOURI

        Cele mai multe sisteme de calitate fotovoltaice sunt fabricate pentru a dura mai mult de 20-30 de ani. Acestea sunt concepute pentru a rezista la umezeală, vânt și căldură excesivă sau rece. Cu toate acestea, instalarea corectă este esențială în cazul în care sistemul dvs. vreți să dureze. Din acest motiv, este recomandat angajarea de profesioniști pentru a face munca de instalare. Profesioniștii nostri pot evita capcanele de multe ori comune, economisind timp și bani pe termen lung.

În timp ce costurile inițiale ale panourilor pentru energia verde ar putea părea un pic descurajatoare la prima vedere, pe termen lung, puteți economisi bani și vor compensa în mare măsură costul inițial de achiziție. Odată ce sistemele fotovoltaice sunt instalate, ele pot oferi ani la rând energie electrică gratuită, chiar dacă facturile vecinilor de utilitate cresc în continuu. Dacă doriți un montaj durabil, sigur și de calitate, Green Seiro este cea mai bună alegere.

MANAGEMENT CONCEPUT

        Întreaga noastră echipă va sta la dispoziția tuturor clienților cu servicii de calitate în stil German dar la prețuri de România. Vă oferim consultanță de specialitate și promptitudine pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie în alegerea terenului, poziția lui, mărimea parcului care se poate construi pe suprafața de teren aleasă până la implementarea efectivă și întreținerea ulterioară a parcului fotovoltaic pe o perioada de viață cât mai lungă a instalației și pentru un venit sigur și ușor pe cel puțin 25 de ani.

        Prin managementul format, Green Seiro oferă servicii complete și integrate pentru implementarea cu succes a proiectelor fotovoltaice. În interiorul acestei soluții este cunoașterea profundă și istoricul echipei EPC, de la Inginerie, achiziții publice și constructii în domeniu pe fiecare etapă până la finalizarea proiectului.

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

        Noi punem accent pe realizarea perfectă a parcurilor fotovoltaice prin experiența internațională îndelungată pe diferite sisteme și mai ales prin asigurarea unei bune comunicări. Având o flotă extinsă de utilaje, avem posibilitatea, să indeplinim pe termen scurt toate dorințele beneficiarului, împreuna cu cei peste 100 montatori care au activat în sucursalele internaționale, precum Polonia, Germania și România. De-a lungul anilor am invățat că devotamentul, altruismul, sinceritatea și ingeniozitatea ne ajută să dezvoltăm proiectele fotovoltaice cele mai ingenioase de orice dimensiuni. În tot acest timp, tehnologia a progresat și a dezvoltat odată cu ea compania Green Seiro cu activitate principală de instalarea panourilor fotovoltaice.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare cu privire la acest domeniu, precum și informații despre produs cu privire la posibilitățile de colaborare.

Aveți nevoie de echipamente fotovoltaice?
Prin colaborarea cu partenerii noștrii, cei mai buni furnizori echipamente pentru întregul sistem fotovoltaic, vă ajutăm gratuit să alegeți produsele necesare pentru proiectul dumneavoastră și vă oferim pachetul întreg de echipamente fotovoltice pentru implementarea sistemelor pentru consumul casnic și parcuri fotovoltaice, la cele mai bune prețuri și calitate înaltă.

Putem furniza:
Structura metalica necesară pentru montarea panourilor fotovoltaice pe orice suprafață
Invertoare On Grid cât și Off Grid
Kituri complete pentru case și hale (panouri, invertoare, regulatoare de incărcare, baterii, structura metalică)
Gardul de imprejmuire a parcului
Iluminat lămpi LED
Mentenanța parcurilor sau a kiturilor fotovoltaice de mici dimensiuni

Luăm aceste lucuri în serios și realizăm lucrari care vor ține minim 20 de ani.
Vă suntem alaturi cu sfaturi, consultanță și cele mai bune servicii de montaj din țară.

Sunteți în căutarea unei soluții rentabile pentru viitorul dumneavoastră?