ILUMINAT STRADAL

        Știți care sunt cele mai mari cheltuieli pentru toate orașele din întreaga lume? Acesta este iluminatul stradal. Acestea sunt unele dintre cele mai mari cheltuieli unice pentru multe orașe din întreaga lume. Cu noile tehnologii de iluminat reduc dramatic costurile de energie electrică și emisiile de seră. Iluminatul stradal poate fi o opțiune viabilă, economică în multe aplicații.

        Nu numai în zonele în care costul de furnizare de energie electrică este prea scumpă, dar de asemenea, în situațiile în care reducerea costurilor de funcționare este o prioritate. Iluminatul stradal este o alegere judicioasă pentru parcări, parcuri, autostrăzi, aeroporturi, drumuri și iluminat zonă publică, proprietăți private și militare.
        Când instalați lămpile solare nu este necesară excavarea pentru a pune cabluri, având în vedere faptul că nu vă veți lega la rețea. Energia solară este folosită pentru a încărca bateriile în timpul zilei și pe timp de noapte folosiți energia pe care ați stocat-o în baterii. Panoul fotovoltaic controlează funcționarea luminilor de la asfințit la răsărit. Monatrea acestora trebuie făcută de un technician cu experiențe, iar Green Seiro vă poate garanta acest lucru.

Înainte de a se monta aceste panouri trebuie luate în considerare câteva elemente:
- poziționarea geografică
- expoziția sudică a panourilor fotovoltaice
- componentele kit-ului trebuie să conțină următoarele elemente principale pentru a genera curentul electric: panouri solare, lămpi, baterii, controler solar, invertor în funcție de zona geografică. Cu ajutorul acestora, viața instalației trebuie să fie de minim 20 de ani.
Avantajele unui astfel de sistem: - producerea de energie electrică "verde" necesară consumului propriu al primăriilor prin utilizarea de panouri fotovoltaice, asigurând o independență a instituției față de furnizorii de energie electrică;
- Reducerea netă anuală a emisiilor de gaze cu efect de seră de 358,73 kg/an/ corp de iluminat;
- Din economia de energie și costuri de exploatare, comparative cu HPS se recuperează cheltuielile de investiție în corpurile de iluminat în 3,5-4 ani;
- Stimularea la nivel local și regional a utilizării surselor de energie regenerabilă pentru reducerea dependenței de importurile de resurse de energie primară;
- Sursă de energie practic este inepuizabilă și gratis;
- Utilizarea resurselor de energie alternativă-solară contribuie substanțial la reducerea emisiilor de CO2 și la reducerea consumatorilor de combustibili convenționali.

Sunteți în căutarea unei soluții rentabile pentru viitorul dumneavoastră?